EKIPA

ekipa Janja erpic

LUKA RAVNJAK
Guru vragolij

Navdušujejo me glasnost in tišino gozda, glasbo in didgeridoo, oponašanje vseh živih in neživih stvari, obliko in okus gob, slastne in krhke napolitanke s kakavovo kremo, živali in smejanje brez razloga. Kot otrok sem želel odrasti, zdaj si želim ostati otrok. Moja najljubša risanka je še zmeraj Popaj, kar čudi me ne, saj oponašat' prav fino gre. V ECI PECI kreativnem gledališču te razgibavam, nasmejem, učim oponašanja in pokažem mavrični svet.

Diplomirani trener atletike, trener športnega plezanja, plesalec in učitelj swing plesa, animator za otroke in odrasle, vaditelj joge smeha, urejevalec okolja in ljubiteljski mizar, fotograf, igralec, vrtnar in glasbenik.

Reference: Cabaret The SwingBrats Maribor (moderiranje in nastopanje), Nefestival gledališča zatiranih (udeležba na delavnici Improforum), udeležba na klovnovski delavnici v Kamniku in Mariboru, Festival Caravan NEXT (udeležba na delavnicah gledališča dialoga), Gala ZIZ produkcija videov, redno in občasno poučevanje swing plesa v Sloveniji in tujini

 

Ostali člani:

ekipa Janja erpic ekipa Janja erpic ekipa Janja erpic
JANJA ERPIČ  MOJCA PRIGL  TINA MAROH